בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החורף החם של טרוקיה

תגובות

דווקא בשיאו של החורף פתחה חברת גלידת שטראוס את עונת הגלידה שלה עם עובדיה באירוע שנערך בהאנגר 11 בנמל תל אביב. גלידת שטראוס לא הסתפקה רק בחלוקת תעודות הוקרה וטעימות גלידה, וקיימה גם תחרות ריקודים, ארוחת ערב והופעת סטאנד-אפ של קובי מימון. מנכ"ל יוניליוור ישראל, אנג'לו טרוקיה, שעסק במשך קרוב לעשור בתחום הגלידה באיטליה, עמד רוב הערב ליד המקררים עם הגלידות וטעם אותן. לאחר שנראה זולל שלגון לצד יו"ר קבוצת שטראוס, עפרה שטראוס, הצהיר טרוקיה כי תחום הגלידה נמצא בעדיפות עליונה עבורו. יו"ר שטראוס אחזקות, מיכאל שטראוס, דיבר בפני הבאים והתרפק על העבר כשסיפר כיצד חילק חבילות גלידה בשוק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו