בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לוהטים במטבח

לאנשי הייטאצ' סגנון עשוי היטב אבשלום חלוץ | תצלום: אייל טואג

תגובות

מטבחים קשורים באופן טבעי לתרבות האוכל והאירוח, אבל המטבחים של חברת הייטאצ' הישראלית מוצאים עצמם בסיר אחד דווקא עם אמנות פלסטית. חלל התצוגה של החברה, השוכן באחד המגדלים בהרצליה ביזנס סנטר, מתפקד גם כגלריה, וגדוש בעבודות אמנות ישראלית המפארות את דגמי המטבחים.

רותם קניג, מנהל המכירות של החברה, אומר כי הוא קונה את בגדיו בכל מקום שהחברה שלו לוקחת אותו אליו. "היא יכולה לקנות חולצה ב-100 שקל, ואני יוצא עם בגדים ב-1,500 שקל מכל החנויות מסביב", הוא אומר. "אני תמיד לובש חולצות מכופתרות, אבל עכשיו אני עובר לחולצות עם פסים. הייתי בתערוכה באיטליה ואחת הנציגות שם שאלה אותי אם אני ישראלי. תהיתי איך היא יודעת, והיא ענתה שכל הישראלים בתערוכות לובשים תמיד חולצות מכופתרות חלקות, ושכל האירופאים לובשים חולצות עם פסים. אז החלטתי לעבור לפסים".

מורן מלכין, מנהלת האיכות בחברה, טיילה רבות ברחבי העולם, ומעידה על עצמה שהיא משתלבת סגנונית בכל מדינה שאליה הגיעה. "בסינגפור התלבשתי כמו הסינגפוריות, ובניו זילנד התלבשתי כמו הניו-זילנדיות", הוא אומרת. משתלם להיות חברה של מלכין: היא מספרת שלאחר שהיא קונה בגדים חדשים היא מקפידה שאחת החברות שלה תלבש אותם קודם - כדי שהיא תדע איך הבגד נראה. "אם הוא לא נראה טוב, הבגד נשאר בארון שלי, ואם הוא נראה יותר טוב עליהן הוא נשאר אצלן", היא חושפת.

מיכל קול, מנהלת פרויקטים באמנות, עובדת תחת האוצרת דפנה נאור ושותפתה לילך גילים. "בעבודה אני מתלבשת לרוב בסגנון קלאסי ונשי, בעיקר עם שמלות", היא אומרת. "אני תמיד מנסה ליצור סוג של תפנית בהופעה, עם תכשיט או פריט יוצא דופן, שמתבלים אותה". קול מספרת שהיא גם מעצבת תכשיטים מסוגים שונים של בדים. "אני לא לובשת בגדים מיוחדים", היא מדגישה, "הכי חשוב זה מה שאתה מקרין".

בתום השיחה ניכר שקניג ממהר. "אני הולך לשיעור בישול", הוא מגלה ורוכס את כפתורי מעילו, "זה מאוד אינטימי. אנחנו שמונה אנשים שמבשלים יחד, וזה מלווה תמיד בהרבה יין ובשיחות מעניינות".



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו