בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פותחים, זזים, משפצים

תגובות

* באפריל תיפתח ברחוב נחלת בנימין בתל אביב "המזללה" של השף מאיר אדוני וצוות מסעדת "כתית". המקום יכלול ביסטרו בתמחור בינוני ומעדנייה, שבה ימכרו מנות ארוזות וחלק מחומרי הגלם.

* בעוד כמה חודשים ייפתח ברחוב קרמיניצקי בתל אביב בית קפה של "לחמנינה", הפועל כיום כמאפייה בשכונת ביצרון בעיר. את המקום מתכנן האדריכל רונן לוין. בינתיים נוספו לתפריט: לחם כוסמין עם חמוציות (27 שקל), לחם שיפון עם גרעיני חמניות (20 שקל), בריוש אישי (8 שקל) וחלת בריוש (24 שקל).

* מסעדת "רפאל" בתל אביב תיסגר לאחר פסח לעשרה ימים, ותיפתח מחדש בעיצוב שונה שעליו אחראים האדריכלים אלון ברנוביץ' ואירנה קרוננברג. לדברי השף רפי כהן, המסעדה תישאר באותו מיקום ולא תעבור לקומה עליונה כפי שתיכנן קודם לכן. השיפוץ מציין עשור לפעילות המסעדה.

* השוק המקורה בנמל תל אביב יפעל עד חצות מיום שלישי הבא. הטאפאס בר "טורטוגה" הפועל במקום הרחיב את תפריט ארוחות הבוקר שלו. בין המנות: בורקס עם תרד, גבינת ריקוטה-אורדה וביצה קשה; לחם על הפלאנצ'ה עם מוצרלה ועגבנייה; כריך אבוקדו וטונה אורטיז; שקשוקה עם לחמניות, גבינת שמנת וירקות; ו"ביקיני" - טוסט מוצרלה, בייקון וכמהין. 20-30 שקלים לארוחה.

* הקונדיטור דודו אוטמזגין הוציא ספר מתכונים, "אמנות הפטיסרי", מחולק לפי דרגות קושי ובו כ-100 מתכוני עוגות, עוגיות, טראפלס, קינוחי שוקולד, קינוחי פירות ועוד. זהו ספרו הראשון של הקונדיטור, שלמד בלה נוטרה ובקורדון בלו והשתלם ב"פראנדי" האיטלקית ובבית "דובוש" בהונגריה. 180 שקלים.



"טורטוגה" בת"א. עוד ארוחות בוקר


כדורי שוקולד תפוז, מתוך "אמנות הפטיסרי" של דודו אוטמזגין



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו