הצעירה רק צועדת לאחור
נבחרת ישראל | מליקסון צפוי להחמיץ את לטביה
הנבחרת הצעירה של ישראל סיימה אתמול את הטורניר בטירול, אוסטריה, עם הפסד 0-2 לאוזבקיסטן. הנבחרת תשוב היום לישראל. "בניגוד להפסד הקודם מול הולנד", אמר המאמן גיא לוזון, "הפעם שיחקנו רע מאוד. כשמשחקים רע, לא יכולים לנצח ולא משנה מי היריבה. נפיק לקחים".
נבחרת ישראל. מאור מליקסון סובל מקרע חלקי בשריר הירך וצפוי להיעדר מהסגל למשחק בשבת מול לטביה.
הפועל תל אביב. הבעלים אלי טביב, ששב אמש מאנגליה לישראל, ייפגש היום עם המאמן המיועד יוסי אבוקסיס כדי להאיץ את ההיערכות לעונה הבאה. אבוקסיס ינסה לפעול עם טביב במטרה לרכוש מספר שחקנים, בהם מחמוד עבאס מהפועל אשקלון, לירוי צעירי ודלה אינוגבה מבני יהודה וחן עזרא ממכבי נתניה.
בני סכנין. המאמן שלומי דורה האריך את חוזהו בעונה אחת. במועדון ממשיכים בניסיון לגייס כספים על מנת לשלם את החוב למס ההכנסה. יו"ר המועדון לשעבר, חסן אבו סלאח, הביע את הסכמתו לחזור ולסייע ולקבוצה.
מכבי פ"ת סיכמה על חוזה ארוך טווח עם הבלם ניצן דמארי.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר