בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

דג מלוח כבוש בשמן זית וערק

משהו לאכול

תגובות
דג מלוח כבוש בשמן זית ועראק
טלי מאייר

דג מטיאס טוב אפשר לקנות בשווקים ובחנויות מתמחות, מתוך חביות עץ. הדג צריך להיות מוצק, מבריק, בעל בטן בהירה. רצוי לבקש לפלט את הדג במקום

חומרים (4 מנות):

4 דגי מטיאס מנוקים ל-8 פילטים

2 בצל אדום פרוסים לטבעות דקות

1 כפית גרגירי פלפל שחור

חצי כפית גרגירי פלפל אנגלי

חצי כפית גרגירי כוסברה

3 עלי דפנה

כף עראק

חצי לימון שטוף, פרוס לפרוסות

שמן זית

להגשה:

שמנת חמוצה, בצל ירוק, פלפל חריף ומיץ לימון

הכנה:

בצנצנת מעוקרת מניחים פילטים של דג, פלחי לימון ותבלינים בשכבות צפופות.

מטפטפים מסביב עראק, מכסים בשמן זית ומאחסנים סגור במקרר. הדג מוכן לאחר יומיים.

מגישים, מסונן מהשמן, עם שמנת חמוצה, בצל ירוק, פלפל חריף וכמה טיפות מיץ לימון מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו