בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תגובות


 01/09/11
הקלות הבלתי נסבלת של האכזריות הסופר דייוויד פוסטר ואלאס מעלה את האפשרות שבעתיד יתייחסו למנהגי האכילה שלנו בדיוק כפי שאנו מתייחסים לניסויים של מנגלה

 21/07/11
הגודל לא קובע: ככל שקטנייה קטנה יותר, היא בריאה יותר זו גדולתן של העדשים, שטובות גם לחוש הטעם, לתקציב ולסביבה. גם עם החיסרון היחיד שלהן אפשר להתמודד

 14/07/11
המסעדה הצמחונית היחידה בעולם שזכתה לכוכב מישלן הרעיון המרכזי במסעדת "ג'ויה" במילאנו הוא שהאוכל הוא העיקר, ולכן כדאי להימנע מקשקושים מיותרים. הביקורות חצויות

 07/07/11
בוקר אחד קם אדם ומגלה שהוא צמחוני באיזו מידה תפריטו של אדם משפיע על השקפת עולמו? אקטיביסטים סבורים כי צמחונותו של קפקא שופכת אור נוסף על יצירותיו

 30/06/11
טעים זה עניין של גיאוגרפיה אבל זה לא טעים, אומרים רבים על אוכל בריא. אלא שדימוי של אוכל לא קשור רק לטעם, ריח ומראה: הוא עניין של הרגל ושל תרבות

 23/06/11
לזניה, מרק או צזיקי - ההפתעות הגלומות במלון הוא כל כך זמין ויום-יומי, שלפעמים שוכחים כמה המלון טעים, מרווה ובריא. למעשה לא צריך להוסיף לו כלום, אבל אפשר גם לגוון

 16/06/11
קווים לדמותו של האמרנט, האח של הקינואה בימים אלה האמרנט נמצא על מדפי חנויות הטבע, שוכן שם לא רחוק מהקינואה, אלא שבניגוד אליה לא הצליח לפרוץ ולשבות את הלב

 02/06/11
לידיעת הצמחוניים: גם אתם יכולים להרגיש אשמים אם מסתכלים על הגבינות במשקפיים מצפוניים, כבר לא מספיק לשאול אם הן טעימות או לא, משמינות או לא, זולות או יקרות

 26/05/11
טעויות נפוצות על מעבר לתפריט בריא אוסף של אי-הבנות מרתיע רבים מעצם המחשבה על שיפור התפריט בכיוון הבריא יותר

 19/05/11
לנגוס בכדור הארץ: המזונות שפוגעים בסביבה לא רק קמח לבן: גם אכילת דגים ואורז מזיקה לסביבה. אחד הפתרונות הוא דיאטת חנקן

 12/05/11
קשה להיות צמחוני, בעיקר צרפתי האם התינוקת הצרפתית, שהוריה הטבעונים נאשמים בגרימת מותה, מתה בגלל טבעונות או הזנחה?

 05/05/11
בשורות טובות: אנחנו אוכלים (קצת) יותר בריא לאט לאט אבל בטוח, הרגלי האכילה הולכים ומשתפרים. מדור בסימן החצי המלא (והאורגני כמובן) של הכוס

 28/04/11
שישה כללי יסוד לשיפור התפריט יש אין-ספור דרכים לשפר את התפריט. הנה כמה כללי יסוד המתאימים לכולן

 21/04/11
למי קראתם חמוד? ממה נובעת ההפרדה המוחלטת בין החיות שאנחנו מפנקים בשמחה, לבין החיות שלא אכפת לנו שעונו?

 14/04/11
כך תגדלו צמחי מרפא בבית אפשר לקנות שפופרת של אלוורה שכתוב עליה שהיא טבעית, ואפשר, בקלות רבה, לגדל אלוורה באדנית

 07/04/11
הכוח הכתום טעמה של הפפאיה הוא מעין שילוב מעודן בין אפרסק, מנגו, מלון ותות השדה

 31/03/11
ילד, מה אתה מסתיר מאחורי החסה? בני נוער הנהפכים לצמחונים עלולים להסתיר בעיית אכילה. הפתרון עשוי להיות בהחזרתה של הארוחה המשפחתית

 24/03/11
סטייק שמח, שניצל מאושר ומצפון אחד נקי לצד צמחונים יש גם "שמחונים": כאלה הסבורים כי אכילת בעלי חיים שגודלו תוך התחשבותם בזכויותיהם היא מוסרית ומשפיעה יותר מאשר התנזרות מהם

 17/03/11
איך שומרים על תפריט בריא גם מחוץ לבית? מי שזנחו את התפריט המערבי ועברו לתפריט בריא, נתקלים באחד האתגרים הגדולים: איך עושים את זה במשרד, במסעדה, ברחוב או באירוע חברתי?

 10/03/11
בשבילו זה גלידה, בשבילך חלב בתרבות שבה מוצרים מלאכותיים מתחזים לאוכל, אפשר להתייחס לחלב אם כאל סחורה

 03/03/11
ביקור במסעדת "Saf" הלונדונית, שדואגת גם לכדור הארץ למרות המגבלות שמטילה המסעדה על עצמה, היא זוכה לסופרלטיבים מסועדים נלהבים אך הלומים וגם ממבקרי מסעדות

 24/02/11
יש צמחונים זיגזג אפשר להיות גם טבעונים וגם אוכלי-בשר: לחלק את היממה, או השבוע, בין אכילה בריאה להלל לבין מה שנחשב למנעמי החיים

 17/02/11
אם אין ירקות ופירות, תאכלו ג'אנק-פוד אם אין מים נקיים, תשתו משקאות ממותקים. זה מה שמשטרים מתוקנים-לכאורה אומרים לאזרחים הלכה למעשה

 10/02/11
הקלות הבלתי נסבלת של אכילת בשר אנחנו, המדחיקים את זוועות בית המטבחיים, אכזריים יותר מהסבתא שלנו, שערפה במו ידיה את ראש התרנגולת החיה שקנתה בשוק

 03/02/11
שוקולד זה בריא? לא איך שאתם אוכלים אותו מחקרים על פולי הקקאו מציגים את השוקולד כממריץ, מחזק, מחסן, גורם אושר. אבל מה קורה לפולי הקקאו עד שהם הופכים לשוקולד?

 27/01/11
שלושה כללים בדרך לתפריט בריא יותר להיות מלאים מדברים טובים (ולא משטויות), תחשדו במזונות שסבא וסבתא לא הכירו ותאכלו פחות

 20/01/11
מדוע נעלמו הירקות הטריים מהמסעדות? כל טוב עולה על השולחן במסעדות, ורק מרכיב אחד נעדר או מוגש בצמצום רב

 13/01/11
ניצחון האבוקדו שיטות תזונה המתבססות על ספירת קלוריות מונעות מבני אדם להתייחס לאוכל כמשהו שייעודו לספק את צורכי הגוף ולטפח אותו

 06/01/11
כך מוכרים לכם ג'אנק פוד במסווה של אוכל אורגני על האריזה כתוב שהמוצר טרי ובריא ואורגני, יש גם דמות של גיבור-על והילדים נורא רוצים. קל מאוד ליפול במלכודת של יצרניות המזון ולקנות ולאכול זבל



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו