בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בית שני

"פרונטו" בתל אביב

תגובות

לאחר 18 שנים על המפה, מסעדת "פרונטו" בתל אביב, של רפי אדר, היא כבר בית שני לחלק מלקוחותיה, מקום שאליו הם חוזרים ושבים כדי ליהנות מהאווירה הנעימה ומקבלת הפנים החמה, ולטעום מהמנות הוותיקות האהובות, כמו גם ממנות חדשות ומפתיעות.

בביקורי האחרון לא מכבר פתחנו אני ושותפי לארוחה בשתי מנות ראשונות זהות של קלמרי בגריל. הקלמרי, ממולאים בפירות ים וירקות קצוצים, נחו על רוטב חום עדין וטעים כשאת מרכז הצלחת קישטו כמה קוקי סן ז'אק עשויים לעילא, והמנה כולה היתה מעדן.

לעיקרית הזמנתי ספגטי עם פירות ים שכללו מולים קטנים הידועים בשם וונגלה, קלאמים, קלמרי ושרימפס. בן זוגי בחר בספגטי עם וונגלה בלבד. הספגטי היה עשוי אל-דנטה כראוי, פירות הים הטריים הוגשו בכמות נדיבה והרוטב של שום, שמן זית ויין לבן היה בחירה טוב ביום קיץ חם. לקינוח חלקנו מנה של פנה קוטה, מהטובות בעיר.

כרגיל, תפריט היין כאן מעולה, כוסות היין הן מאיכות טובה והשירות מקצועי. חשבוננו הסתכם ב-290 שקלים כולל אספרסו לסיום. בימי ראשון עד חמישי מוצעת כאן בצהריים ארוחה עסקית במחיר 68-88 שקלים. פרונטו היתה ונותרה מסעדה ששומרת בקביעות על רמה גבוהה הן באוכל והן בשירות, ותענוג לשוב ולבקר בה.

"פרונטו": נחמני 26, תל אביב. פתוח כל יום, 12:00-02:00. טל' 5660915-03

לביקורת מסעדות נוספות



תצלום ארכיון: גיא רייביץ



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו