סטייק טונה ים-תיכוני

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ

חומרים:

2 חתיכות סטייק טונה

2 כפיות שמן זית

1 עגבנייה בשלה חתוכה לקוביות

6 זיתים ירוקים ללא גלעינים, קצוצים

1 כף בצל ירוק קצוץ

2 כפיות צלפים

1 שן שום מעוכה

כפית אורגנו יבש

מלח ופלפל לתיבול

הכנה

שוטפים את חתיכות הטונה במים קרים ומייבשים. מושחים אותן בכפית אחת של שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מחממים כפית שמן זית במחבת טפלון גדולה. מערבבים את כל שאר החומרים ומניחים בצד.

מטגנים במחבת את הסטייק משני צדיו על אש גדולה, כ-3 דקות מכל צד. מכסים את הסטייק בתערובת התיבול ומגישים.

2 מנות, 160 קלוריות במנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ