אם אין כוח להכין סלמון נורווגי

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
נירה רוסו

מי מאתנו אינו חולם בימים שחונים אלה על מטבח מרכזי ענק שישגר לנו אוכל לבתים? החלום שלי הוא דווקא על מטבח ביתי משובח: "מרכז הקציצה והפירה", נניח, ושישלחו הביתה, ארוז ובאיכות של תבשיל ביתי נהדר. החלום הזה בלתי אפשרי. בזאת נוכחתי לאחר שנים של ניסיונות. מדי פעם אני נתקפת בעווית יזמות ומצלצלת לאיזה אולם שמחות לבקש שיארגן שירות פוסט-חתונות כזה, שאנשים יוכלו לקחת הביתה (בתשלום) את תפוחי האדמה האפויים ואת הרבע-עוף בתנור. הבעיה היתה תמיד שהמוסדות שנענו ליוזמה הוכיחו שגם עוף ותפודים בתנור מסוגלים להיות אוכל לא ממש זול, אך ממש רע.

הקיץ יש לנו פתרון ביניים: "בראף קייטרינג" הוותיק מהרצליה שולח אוכל לבתים, לבתי עסק ולגני אירועים. האוכל, ייאמר מיד, טעים להפתיע, אך מסוגנן ומהודר מאוד. המבחר הגדול מאפשר לפתור את בעיות הבישול לאירוח, ועל פי תמחור התפריט - ארוחה תעלה בין 10 ל-20 דולר לאדם, תלוי במבחר.

נכון שמאז ומעולם אפשר היה לקנות אוכל ממסעדות ומשירותי קייטרינג ולקחת הביתה, אבל נתחיל בכך שהאוכל של בראף טעים ונראה טוב, ונסיים בעובדה שהשירות מאורגן לכך עם תפריטים מיוחדים, נציגי שירות והובלות הביתה.

ממה שטעמתי, מומלץ העגל הקר בשום, החציל במוצרלה, אנטיפסטי פלפלים, סלט התרד והתפוחים הרענן והמעניין, ומאפה הסלמון הנורווגי בציפוי תפוחי אדמה ובטטות וזרוע בקצח. מצוין. התפריט כולל גם סוגי קיש, כיכרות לחם (בינוניים), מבחר קרפ סוזט שבו בראף מצטיינים כבר שנים, עוגות וקינוחים אישיים.

המחירים הם למינימום 20 איש. השירות מוכן לספק כלי הגשה (בתשלום) וגם מלצרים, כנ"ל. גם הובלה היא בתשלום נוסף. העניין הזה של "מינימום 20 איש" מפיג את חלום "המטבח המרכזי", אבל מה הבעיה לחבור אל עוד משפחה מארחת, להזמין ביחד ולהתחלק במה שמגיע? טל' 09-9570249 ,09-9578059; פקס: 09-9564237.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ