רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רונית ורד

חרוסת נוסח כורדיסטן. נהדרת גם בלי תמרים

תעלומה ושמה חרוסת: מי המציא את המאכל שהפך לסמל חג הפסח?

האם מקורה ברוטב נפוץ מהמטבח היווני-רומי? מתי הפסיקו למהול אותה בחומץ? ומה ההבדל בין החרוסת של רש"י לזו של הרמב"ם? ספר חדש מתחקה אחר מקורותיו של הסמל הבולט של המטבח היהודי בפסח