רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איתן לשם

השף גיא גמזו במסעדת אריא

"אני עם בישול צרפתי ואיטלקי גמרתי", המהפך הערבי של גיא גמזו ומסעדת "אריא"

השף גיא גמזו עומד מאחורי מסעדת "אריא" המצליחה, אבל הרגיש שמשהו בבישול שלו לא אמיתי. הוא החליף את התפריט כולו, ויתר על החמאה, החזיר והקרפצ'יו וחזר לטעמי הילדות שלו מפרס, טבריה ומצרים. "אני שף ערבי", הוא מצהיר

כנרת

להתגנב לשחייה בצד הכי הנכון של הכנרת זה ניצחון. רוצים גם?

סירת משטרה, מאבטח עם אצבע קלה, מפל נעלם וג'ורג' האריסון אחד - ימי תום הקורונה מעלים את סף חרמנות הטבע של הישראלים. למרות הניסיונות של המשטרה, החופים הצפוניים של הכנרת פשוט מהפנטים ומחייבים בטבילת שחרור עם תום הסגר

דור צח

הקבוצה שהציעה תשובות לכל השאלות נסגרת. רוצים לדעת למה?

דור צח, האיש שהקים את "כל התשובות נכונות", החליט שהגיע הזמן לסגור בשיא. בינוניות, שחיקה וזמן הן הסיבות שהובילו אותו לסגור, אבל הוא בהחלט מרגיש ששינה משהו בשיח האינטרנטי הישראלי. ואיפה הוא מוצא את האינטימיות ברשת שלו?

מלבי דג'אני

מאמץ או מנפץ? המלבי הצנוע מיפו הוא כל מה שצריך לחזרה שפויה לחיים

בסך הכל חלב, סוכר וקורנפלור, אבל כל כך מרענן ומקומי שקשה להבין איך המלבי לא הפך לשליט העליון של הקינוחים. ביקור ב"מלבי דג'אני" ביפו, נטול גינוני בוטנים או קוקוס, הופך את התהייה לחמורה, אך גם טעימה הרבה יותר