רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יולי חרומצ'נקו

Haaretz

אין כמו במבה ושוש - העשרה חריגה במינרלים, הרבה שומן ועוד מרכיבים שאסור לגלות

המידע בפרסומות ובאריזות מעודד את ההורים להאכיל את ילדיהם במוצרים ללא נקיפות מצפון: הרי מדובר בחטיפי בוטנים אהובים, עשויים רכיבים טבעיים, ללא חומרים משמרים ומעל לכל מכילים ויטמינים ומינרלים רבים. אם כך, מדוע החברות מסתירות מידע חשוב על מרכיבי החטיפים?

Haaretz

קחו מרגרינה, הוסיפו קמפיין שיווקי טוב - וקיבלתם "מוצר בריאותי"

מצוידות באישורי קרדיולוגים, החברות מנסות למשוך את הצרכנים; בעשורים האחרונים השתנה המזון ללא היכר, ואת האיכר והקונדיטור החליפו מהנדסי מזון ומעצבי טעם; "הארץ" סוקר בסדרה של כתבות את משמעויות השינוי

Haaretz

מה באמת יש ב"מיצים הטבעיים"? בין הרכיבים המשמרים וצבעי המאכל, הפירות נעלמו מהמיץ

בעשורים האחרונים הקשר בין הפרי למשקה הולך ומתרחק; למעשה, תהליכי העיבוד שעברו המיצים הם כה רבים, עד כי את מרבית המשקאות המעובדים הנמכרים היום ומזוהים בתודעתו של הצרכן כ"מיץ", לא חוקי לכנות בשם זה