בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסודות של מסדר אבירי הגריל

מסמכים חדשים מתעדים את השנים הראשונות של הסניף הראשון בישראל של הארגון הבינלאומי לחובבי בישול. בין האבירים: טומי לפיד וטדי קולק

13תגובות

“מכל הארגונים הבינלאומיים שהצטרפה אליהם ישראל עד עתה, אין ספק שהארגון המוזר ביותר הוא ‘אגודת האחים של צולי הבשר’, או כפי שהציעו בישראל לקרוא לה, ‘מסדר אבירי הגריל’”. כך כתבה מרים גורן ב”דבר” ב-15 בנובמבר 1965, כשהוקם הסניף הישראלי של האחווה הקולינרית הבינלאומית La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs. כ-47 שנה לאחר מכן קיבל טל גל־כהן, נשיא המסדר בישראל כיום, פנייה לא שגרתית. הדסה אחיטוב־הרטמן, שופטת בדימוס, סיפרה לו שמצאה שקיות ובהן קלסרים ישנים של אביה, מאיר הרטמן, שהיה סגן נשיא המסדר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו