הסודות של מסדר אבירי הגריל

מסמכים חדשים מתעדים את השנים הראשונות של הסניף הראשון בישראל של הארגון הבינלאומי לחובבי בישול. בין האבירים: טומי לפיד וטדי קולק

דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דפנה ארד

“מכל הארגונים הבינלאומיים שהצטרפה אליהם ישראל עד עתה, אין ספק שהארגון המוזר ביותר הוא ‘אגודת האחים של צולי הבשר’, או כפי שהציעו בישראל לקרוא לה, ‘מסדר אבירי הגריל’”. כך כתבה מרים גורן ב”דבר” ב-15 בנובמבר 1965, כשהוקם הסניף הישראלי של האחווה הקולינרית הבינלאומית La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ