בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפסקת האוכל של שוטפי הכלים בטאיזו: 6 דקות בלבד

בזמן ששילמתם 78 שקל עבור שרימפס בנגלי, שוטפי הכלים נאלצים לבלוע בלי ללעוס. המסעדה בתגובה: התנאים הגונים, זו ארוחת לילה נוספת

69תגובות

מסעדת היוקרה טאיזו שנפתחה לפני כחצי שנה בתל אביב הפכה במהרה למסעדה המדוברת ביותר במדינה, אך ההנחיות הפנימיות שהגיעו לידי "הארץ" מלמדות על מציאות זוהרת פחות מאחורי הקלעים. מנהלי המסעדה הנחו את העובדים להקפיד על כך שארוחת הערב של שוטפי הכלים לא תארך יותר מ–6 דקות. טאיזו מגישה אוכל אסייתי עדכני ונמצאת בבעלות של השף יובל בן־נריה (17%), המנהל נדב לאור (12%), איש העסקים היהודי־קזחי אלכסנדר משקביץ' (20%) ושתי חברות, אחת מבריטניה ושניה מארצות הברית שמחזיקות כל אחת ברבע מהמסעדה. מאז פתיחתה...

תמונות אינסטגרם של סועדי טאיזו


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו