הפסקת האוכל של שוטפי הכלים בטאיזו: 6 דקות בלבד

בזמן ששילמתם 78 שקל עבור שרימפס בנגלי, שוטפי הכלים נאלצים לבלוע בלי ללעוס. המסעדה בתגובה: התנאים הגונים, זו ארוחת לילה נוספת

חיים לוינסון
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חיים לוינסון

מסעדת היוקרה טאיזו שנפתחה לפני כחצי שנה בתל אביב הפכה במהרה למסעדה המדוברת ביותר במדינה, אך ההנחיות הפנימיות שהגיעו לידי "הארץ" מלמדות על מציאות זוהרת פחות מאחורי הקלעים. מנהלי המסעדה הנחו את העובדים להקפיד על כך שארוחת הערב של שוטפי הכלים לא תארך יותר מ–6 דקות.

טאיזו מגישה אוכל אסייתי עדכני ונמצאת בבעלות של השף יובל בן־נריה (17%), המנהל נדב לאור (12%), איש העסקים היהודי־קזחי אלכסנדר משקביץ' (20%) ושתי חברות, אחת מבריטניה ושניה מארצות הברית שמחזיקות כל אחת ברבע מהמסעדה. מאז פתיחתה המסעדה עמוסה כל ערב, ודורגה במקום השני בטבלה המשוקללת של מבקרי המסעדות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ