בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה גלגלים ושני אנשי צוות - כך נראה המזנון הנייד הטבעוני הראשון

יאיר ישראל מקהילת העבריים בדימונה יצא להגשים חלום: להביא למהפכה הטבעונית את האוכל ממנו ניזונה הקהילה כבר חצי מאה

19תגובות

מבחוץ זה נראה כמו עוד אחד מקרוואני הגזלנים שעוד נותרו בארץ ונתקלים בהם בעיקר באירועים ופסטיבלים. אבל הקרוואן הזה שונה. כאשר התריס נפתח, הרצועות משתחררות ויורד הדלפק, לא מתגלים מבעד לוויטרינה ארטיקים, טרופית ובורקסים שמנוניים, אלא מזון מוכר אחר, או גרסה כלשהי שלו. יש שם נקניקיות בעשבי תיבול — הנטולות בשר בקר או עוף, משהו שמזכיר שווארמה, אך לידו הכיתוב "ג'ירו"; וגולת הכותרת: הקציצות של הושיענא, שגם להכנתן לא נטחן בשר כלשהו. הושיענא היא זוגתו של יאיר ישראל מקהילת העבריים בדימונה. לפני כחצי שנה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו