ארבעה גלגלים ושני אנשי צוות - כך נראה המזנון הנייד הטבעוני הראשון

יאיר ישראל מקהילת העבריים בדימונה יצא להגשים חלום: להביא למהפכה הטבעונית את האוכל ממנו ניזונה הקהילה כבר חצי מאה

שירלי סיידלר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שירלי סיידלר

מבחוץ זה נראה כמו עוד אחד מקרוואני הגזלנים שעוד נותרו בארץ ונתקלים בהם בעיקר באירועים ופסטיבלים. אבל הקרוואן הזה שונה. כאשר התריס נפתח, הרצועות משתחררות ויורד הדלפק, לא מתגלים מבעד לוויטרינה ארטיקים, טרופית ובורקסים שמנוניים, אלא מזון מוכר אחר, או גרסה כלשהי שלו. יש שם נקניקיות בעשבי תיבול — הנטולות בשר בקר או עוף, משהו שמזכיר שווארמה, אך לידו הכיתוב "ג'ירו"; וגולת הכותרת: הקציצות של הושיענא, שגם להכנתן לא נטחן בשר כלשהו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ