צ'ולנט חלבי וקוגל כרובית: כמעט 80 שנה אחרי, חוזר ספר בישול צמחוני ביידיש למדפים

פאניה לוונדו הראתה ליהודי מזרח אירופה שאפשר לאכול שניצל בלי עוף וצ'ולנט בלי בקר והציגה גישה חדשנית וחלוצית שמתאימה מאוד לימינו. כעת, גם מי שאינו דובר יידיש יכול ליהנות מהמתכונים

עופר אדרת
עופר אדרת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עופר אדרת
עופר אדרת

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ