מתוקים כבר 2,000 שנה: חוקרות קטפו וטעמו תמרים שמקורם בזרעים מלפני הספירה

ב-15 השנים האחרונות מתקיים בערבה פרויקט החייאת זני התמרים הקדומים. בשבוע שעבר נערך הגדיד הראשון, וכמאה תמרים בשלים וטעימים נקטפו מהעץ

ניר חסון
ניר חסון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניר חסון
ניר חסון

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ