שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

משרד הבריאות יוזם תוכנית להפחתת המלח במזון

הכוונה היא להילחם בסיכון ליתר לחץ דם, בעזרת הפחתה של שליש מכמות המלח בתזונה היומית בתוך 7 שנים. אחת מתוצאות התוכנית: יחולו שינויים בטעם המזון התעשייתי

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דן אבן

לרגל יום הבריאות העולמי שצוין אתמול (ראשון), פרסם משרד הבריאות תוכנית לאומית להפחתת מלח במזון, הצפויה להשפיע בהדרגה על טעמם של המזונות התעשייתיים הנמכרים בארץ. תוכנית זו, של המחלקה לתזונה במשרד, המייעדת הפחתה של 3 גרם מלח בתזונה הישראלית הממוצעת תוך שבע שנים. עד שנת 2020 מבקשת התוכנית להביא לצריכה ממוצעת של 6 גרם מלח ליום או פחות מכך.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ