בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

משרד הבריאות יוזם תוכנית להפחתת המלח במזון

הכוונה היא להילחם בסיכון ליתר לחץ דם, בעזרת הפחתה של שליש מכמות המלח בתזונה היומית בתוך 7 שנים. אחת מתוצאות התוכנית: יחולו שינויים בטעם המזון התעשייתי

17תגובות

לרגל יום הבריאות העולמי שצוין אתמול (ראשון), פרסם משרד הבריאות תוכנית לאומית להפחתת מלח במזון, הצפויה להשפיע בהדרגה על טעמם של המזונות התעשייתיים הנמכרים בארץ. תוכנית זו, של המחלקה לתזונה במשרד, המייעדת הפחתה של 3 גרם מלח בתזונה הישראלית הממוצעת תוך שבע שנים. עד שנת 2020 מבקשת התוכנית להביא לצריכה ממוצעת של 6 גרם מלח ליום או פחות מכך. ארגון הבריאות העולמי (WHO) ציין את יום האתמול בסימן הפחתת הסיכון ללחץ דם גבוה - כשצריכה עודפת של מלח מוגדרת כאחד מגורמי הסיכון המובילים למצב זה, שמהווה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו