בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לקראת המנגלים

מחקר מגלה כיצד גורם בשר אדום לעלייה בסיכון למחלות לב

חוקרים עקבו אחר כימיקל המצוי בבשר וגילו כי פירוקו משבש את פעילותם של תאים במערכת החיסונית ובכך מאיץ את תהליך ייצור הכולסטרול הרע

38תגובות

מחקר חדש שופך אור על המנגנון ההופך אכילת בשר אדום בכמויות גדולות לגורם סיכון למחלות לב. לפי המחקר, המתפרסם בכתב העת Nature Medicine, הכימיקל ל-קרניטין (L-Carnitine) המצוי בבשר אדום, מפורק על ידי חיידקים בקיבה ומאיץ תהליך המסוכן לתפקוד הלב. החוקרים האמריקאים, בראשות צוות מהמרכז הרפואי קליבלנד קליניק שבאוהיו, הציגו ממצאים מניסויים שבוצעו בעכברים ובבני אדם. הממצאים הצביעו על עלייה בסיכון לכולסטרול כתוצאה מאכילת בשר אדום, על רקע תפקידם של חיידקי הקיבה המיקרוביוטיים, שתפקידם הוכח בשמירה על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו