בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האוכל בבתי החולים: עודף שומן, כמות קטנה של ברזל וסידן

בדיקת משרד הבריאות העלתה שבשליש מהמוסדות אין תפריט לצמחונים. כרבע מהם מגישים לחולים הנזקקים למזון טחון את אותו מאכל בכמה ארוחות

6תגובות

דו"ח חדש של משרד הבריאות מצביע על כשלים בהרכב התזונתי של הארוחות המוגשות בבתי החולים בישראל. לפי הדו"ח, שמבוסס על ממצאי בקרה שערכה המחלקה לתזונה במשרד בשנה וחצי האחרונות, יותר ממחצית מבתי החולים (58%) מגישים למאושפזים מזונות המכילים כמויות לא תקינות של רכיבים תזונתיים. בין היתר, יש במזונות אלה עודף שומן ואין בהם די ברזל וסידן. עוד התברר כי 55% מבתי החולים משתמשים בשמן טיגון ששני שלישים ממנו אינו מורכב משמן קנולה כנדרש. ממצאי הבקרה הוצגו היום (שלישי) בכנס "תזונה מונעת - איחוד כוחות", אולם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו