בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך מתפתחת תת-תזונה

תת-תזונה היא מחלה שקשה לאתר והיא עלולה לדרדר את מצב החולים הכרוניים. על קרובי משפחתם לפתח מודעות לבעיה ולמנוע את התפתחותה

13תגובות

בתת-תזונה נפגעים תפקודיו של הגוף כיוון שהוא אינו מקבל את כל דרישות המזון. תת-תזונה היא בעיה עולמית ושכיחותה נמצאת בעלייה מתמדת גם במדינות מפותחות. לפי נתוני האיגוד האירופי לתזונה קלינית ומטבוליזם (ESPEN), מהתופעה סובלים 6% מהאוכלוסייה הבוגרת, 40%-30% מהמאושפזים בבתי החולים ו-50% מהמאושפזים במחלקות שיקומיות. גם מחקר שנערך בישראל במרכז הרפואי וולפסון זיהה שיעור דומה לזה המדווח באירופה - של 50%-40% תת-תזונה במחלקות פנימיות. הסיבה לכך היא הזדקנות האוכלוסייה ושכיחות גבוהה של מחלות כרוניות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו