בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צריכת חלב מרובה מעלה את הסיכון לחלות בפרקינסון

כך לפי ממצאים מכל המחקרים הגדולים שבוצעו בנושא בשנים האחרונות. בהתאם, יש לשקול לשנות את המלצות התזונה בישראל

155תגובות

בשמונה השנים האחרונות אני חוקר את מחלת הפרקינסון וכרופא וכחוקר אני מוטרד מאוד מחוסר הצלחתנו להבין ולפתור מחלות נוירולוגיות קשות וחשוכות מרפא כמו פרקינסון, אשר גורמות לחולה ולמשפחתו לסבל ועול רב. אחת ממשימות חיי היא לנסות להבין את המחלות הללו. בעבודתי, שבה אני גם מנסה למצוא להן טיפול או דרכים למנוע אותן, נחשפתי לכמה מחקרים הקושרים בין צריכת חלב לסיכון לחלות בפרקינסון. האחרון שבהם פורסם בינואר השנה בכתב העת European Journal of Epidemiology. המאמר בחן את ההשפעה של גורמים תזונתיים שונים על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו