צריכת חלב מרובה מעלה את הסיכון לחלות בפרקינסון

כך לפי ממצאים מכל המחקרים הגדולים שבוצעו בנושא בשנים האחרונות. בהתאם, יש לשקול לשנות את המלצות התזונה בישראל

זיו גן-אור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
זיו גן-אור

בשמונה השנים האחרונות אני חוקר את מחלת הפרקינסון וכרופא וכחוקר אני מוטרד מאוד מחוסר הצלחתנו להבין ולפתור מחלות נוירולוגיות קשות וחשוכות מרפא כמו פרקינסון, אשר גורמות לחולה ולמשפחתו לסבל ועול רב. אחת ממשימות חיי היא לנסות להבין את המחלות הללו. בעבודתי, שבה אני גם מנסה למצוא להן טיפול או דרכים למנוע אותן, נחשפתי לכמה מחקרים הקושרים בין צריכת חלב לסיכון לחלות בפרקינסון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ