בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסכנות שמסתתרות בדגים שאתם אוכלים

מזון בריאות? לא ממש. נתונים ממחקרים ומדו"חות ממשלתיים מראים כי דגים מכילים מזהמים ורעלנים רבים והפיקוח עליהם כמעט לא קיים. והאומגה 3 קיימת בהם בכמות זניחה אם בככל

140תגובות

לדגים נוצרה תדמית של מזון בריאות אלא שלעתים קרובות היא מתערערת בניתוח ספרות המחקר בתחום. ההמלצות המוסדיות לצריכתם נובעות בעיקר מכך שבשר דגים מכיל הרבה פחות שומן רווי מבשרם של יונקים ועופות והרכב השומן של חלקם מכיל אומגה 3 - חומצת שומן החיונית לתפקוד אופטימלי של תאים בגוף ובמיוחד של מערכת העצבים המרכזית. עם זאת, רוב הדגים הנצרכים בישראל מכילים כמויות זניחות של אומגה 3, ובאופן כללי וגלובלי, דגים מכילים גם כמויות לא מבוטלות של המתכת כספית, דיוקסינים - כימיקלים רעילים המצטברים ברקמות - ורעלנים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו