טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחקר בינלאומי חדש מטיל ספק בקשר בין צריכת שומן רווי למחלות לב

החוקרים מצאו שאנשים שצרכו רמות גבוהות של שומן רווי לא לקו בהתקפי לב יותר מאלה שנמנעו ממנו. עם זאת, הם מזהירים כי הממצאים לא נותנים לציבור "אור ירוק" לאכול יותר סטייקים

67תגובות

שומן רווי, שנמצא בבשר, בחמאה ובגבינה, מגדיל את הסיכון ללקות במחלות לב ובאירועים לבביים. תתקשו למצוא רופא שיכפור בטענה הזו. אלא שמחקר חדש ומקיף שנערך על ידי צוות מדענים בינלאומי מטיל ספק בקשר הזה. על פי המחקר, לא נמצאו ראיות לכך שצריכת שומן רווי מגבירה את הסיכון ללקות בהתקפי לב ובמחלות לב אחרות. מזה כמה עשורים קוראים רופאים וארגוני בריאות לציבור להימנע מצריכת שומן רווי ככל האפשר. הם ממליצים להחליף אותו בשומנים שאינם רוויים, המצויים במזונות כמו אגוזים, זרעים ושמנים צמחיים. ואולם, המחקר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true