בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בארה"ב מקדמים את גישת "מזון כתרופה" לטיפול בחולים כרוניים

פרויקט ממשלתי בוחן אם תפריט בריא וחינוך לתזונה נכונה משפיעים על מטופלים בתוכנית בריאות למעוטי יכולת. רופאה: "המגפות החמורות של ימינו קשורות להרכב התפריט"

9תגובות
הכנת מזון בפרויקט הקהילה סיריס, בשנה שעברה
פרויקט סיריס

דיאנה ואן ריי, עוזרת משפטית לשעבר, מגיעה בשעות אחר הצהריים למטבחי העמותה שהיא מתנדבת בה כדי לקחת דג, קוסקוס עם כרובית ו"מרק חיסוני", מועשר בירקות ואצות. היא מתכוונת להביא אותו לברנדי דורנן, בת 46, המתאוששת מסרטן השד. הארוחה היא חלק מפעילות מיזם קהילת סיריס, שנועד לקדם את גישת "מזון כתרופה", שרופאים, חברות ביטוח, חוקרים ובעלי תפקידים במערכת הבריאות בארה"ב מאמצים לאחרונה בהדרגה. העמותה משתתפת במחקר שאפתני במימון ממשלתי, הבודק את השפעתה של אספקה יומית של ארוחות מזינות לחולים כרוניים בעלי הכנסה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו