בארה"ב מקדמים את גישת "מזון כתרופה" לטיפול בחולים כרוניים

פרויקט ממשלתי בוחן אם תפריט בריא וחינוך לתזונה נכונה משפיעים על מטופלים בתוכנית בריאות למעוטי יכולת. רופאה: "המגפות החמורות של ימינו קשורות להרכב התפריט"

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים9

דיאנה ואן ריי, עוזרת משפטית לשעבר, מגיעה בשעות אחר הצהריים למטבחי העמותה שהיא מתנדבת בה כדי לקחת דג, קוסקוס עם כרובית ו"מרק חיסוני", מועשר בירקות ואצות. היא מתכוונת להביא אותו לברנדי דורנן, בת 46, המתאוששת מסרטן השד.

הארוחה היא חלק מפעילות מיזם קהילת סיריס, שנועד לקדם את גישת "מזון כתרופה", שרופאים, חברות ביטוח, חוקרים ובעלי תפקידים במערכת הבריאות בארה"ב מאמצים לאחרונה בהדרגה. העמותה משתתפת במחקר שאפתני במימון ממשלתי, הבודק את השפעתה של אספקה יומית של ארוחות מזינות לחולים כרוניים בעלי הכנסה נמוכה. החולים משתייכים לתוכנית הבריאות של מדינת קליפורניה למעוטי יכולת, והבדיקה נוגעת להשפעה על מצבם הבריאותי, על הטיפול בהם ועל עלות הטיפול הרפואי שלהם.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ