בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך עושים חטיף טוויסט?

לובה לזבר, טכנולוגית המזון באגף מאפה בחברת "עלית" בנצרת, מפרטת:

תגובות

מכינים בתוך מיקסר תעשייתי בצק המורכב מקמח, מים ותוספות שונות כמו חומרי תפיחה.

אופים את הבצק בתנור במשך כשתי דקות, על גבי לוחות מסתובבים וסגורים. האפייה בתבניות הללו יוצרת מלבני בצק אפויים המכונים "עלי ופל".

מקררים את עלי הוופל לטמפרטורת החדר.

יוצרים שכבות של ארבעה עלי ופל מרוחים בקרם קרמל שבושל קודם לכן. מעליהן שכבה נוספת של עלה ופל לא מרוח. שכבות אלה יוצרות "בלוק טוויסט".

מכניסים את בלוק הטוויסט לתעלת קירור, עד שהקרמל החם מתקרר ומתקשה.

מכניסים את הבלוקים למכונת חיתוך וחותכים אותם לאורך ולרוחב, לפי מידות החטיף.

מצפים את יחידות הטוויסט החתוכות בשוקולד.

מקררים את החטיפים המצופים בשוקולד.

עוטפים את החטיפים בנייר העטיפה.

אורזים את החטיפים העטופים בתוך קופסאות שמועברות למחסני החברה.




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו