בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עשרת המזונות שיהפכו אתכם בריאים יותר

סופרים קלוריות? זה לא בהכרח הפרמטר החשוב לבריאות. ישנם סוגי אוכל שמעודדים דלקת בגוף ואחרים שנוגדים אותה - הכירו אותם

115תגובות

אוהבים לנשנש קרואסון שוקולד בארוחת הבוקר? קונים לילד נקניקייה בלחמנייה כדי שיהיה בשקט? עצרו רגע וקחו בחשבון את הדלקת שעלולה להתפשט בגופכם. רבים מאתנו סופרים ביסים וקלוריות ומודדים את רמת הסוכר, השומן, הפחמימות והחלבונים במזון, אבל שוכחים שלפעמים זו לא הכמות אלא האיכות. מתברר שיש קשר הדוק בין אוכל ודלקות, ומרכיבי תזונה משפיעים על הגברת דלקת או מניעתה. כמובן שהדבר משפיע על בריאות הגוף ובעל השלכות על עלייה או ירידה במשקל. כיום לא מסומן על אריזת האוכל שאנחנו קונים מהו המדד האנטי-דלקתי או הדלקתי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו