בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כתבה שנייה בסדרה

עשרת המזונות שעלולים לפגוע בבריאותכם

176תגובות

פתאום קם אדם בבוקר, אוכל דגני בוקר בחלב, ממשיך עם עוף בצהריים ומסיים בגבינת שמנת וחטיף "בריאות" בערב. הוא חושב שהוא מכניס לפיו אוכל מזין אך הוא טועה. הוא אוכל שומן רווי, סוכר וחומרים משמרים. בכתבה הקודמת בסדרה זו עסק המדור טיפ של בריאות במנגנוני המזונות היוצרים דלקות בגוף ובעשרת המזונות האנטי-דלקתיים על פי משנתו של ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה במכבי שירותי בריאות, שעוסק גם ברפואה טבעית. כעת מציג ויינפאס את המשנה המשלימה: עשרת המזונות שמעוררים דלקות בגוף ומזונות מזיקים נוספים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו