כתבה שנייה בסדרה |

עשרת המזונות שעלולים לפגוע בבריאותכם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

פתאום קם אדם בבוקר, אוכל דגני בוקר בחלב, ממשיך עם עוף בצהריים ומסיים בגבינת שמנת וחטיף "בריאות" בערב. הוא חושב שהוא מכניס לפיו אוכל מזין אך הוא טועה. הוא אוכל שומן רווי, סוכר וחומרים משמרים.
בכתבה הקודמת בסדרה זו עסק המדור טיפ של בריאות במנגנוני המזונות היוצרים דלקות בגוף ובעשרת המזונות האנטי-דלקתיים על פי משנתו של ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה במכבי שירותי בריאות, שעוסק גם ברפואה טבעית. כעת מציג ויינפאס את המשנה המשלימה: עשרת המזונות שמעוררים דלקות בגוף ומזונות מזיקים נוספים שכדאי להימנע מהם. והרי הם לפניכם:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ