בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך לשטוף פירות וירקות ולאחסנם כדי להפחית זיהומים

פירות וירקות, ומזונות נוספים, מגיעים אלינו פעמים רבות עם רעלנים מהטבע שמזיקים לאדם ולחי. אז איך מומלץ לבחור אותם, האם לשטוף אותם לפני שמכניסים למקרר או אחרי ואיך לאחסן אותם כמו שצריך

31תגובות

מתי בפעם האחרונה חשבתם פעמיים לפני שהכנסתם אפרסק או עגבנייה רכים לפה או כאלו שיש בהם סדק קטן? מסתבר שבפירות וירקות רבים (ובסוגי מזון נוספים) מסתתרות להן לעתים פטריות לא סימפטיות במיוחד שמייצרות רעלנים סימפטיים עוד פחות. על אף בקרה מחמירה על כמויותיהם המותרות של הרעלנים הללו, פעמים רבות הם נכנסים לקיבתנו וכדאי להיות מודעים להם ולאופן שבו ניתן להפחיתם. "רעלנים אלו מאוד מזיקים לאדם ולחי. אחדים מהם מסרטנים ואחדים גורמים לנזקים באיברים חיוניים כמו כליות וכבד או במערכות חשובות בגוף כגון המערכת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו