בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסוד הבריאותי שטמון בפיצה

בעגבניות, ובמיוחד במוצרים המבוססים עליהן, טמון אחד מנוגדי החמצון היעילים ביותר והשפעתו אף גדלה בחימום המזון. לכן, לא בכדי מצא מחקר כי אכילת פיצה הגנה מפני סרטן

95תגובות

החופש הגדול הזה היה בסימן פיצות וייסורי מצפון. מדי פעם בפעם, המאכל הזמין, הזול והמשביע סייע לבני המשפחה לסיים עוד יום קיצי מעייף מחוץ לבית. עם זאת, אינטואיציה אימהית הרגיעה אותי שמבין כל מאכלי הג'אנק פוד – מדובר באופציה תזונתית סבירה יחסית. במיוחד בגרסתה הים תיכונית. כמבוגר אחראי, יצאתי לחפש תימוכין מדעיים. התוצאות היו מפתיעות – המרכיב הבריאותי שהתגלה בפיצה בהחלט הצליח לפצות על רגשות האשם. הסוד שבפיצה טמון בליקופן – טוענים מחקרים - נוגד חמצון שנמצא בעור העגבניות והופך אותו לאדום, נלחם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו