בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחיר השוקולד

חוקרים מתריעים על קשר בין שוקולד לפרקינסון

אכילת שוקולד מופרזת בכמות של חבילה ליום מעלה את הסיכון לפרקינסון – כך מזהירים חוקרים מהודו

48תגובות

מעלותיו של השוקולד מתבררות בשנים האחרונות על רקע ממצאי מחקרים המייחסים סגולות רפואיות לשוקולד המריר העשיר בנוגדי חמצון המגנים על תאי הגוף ומסייעים במניעת מחלות לב וכלי דם ואף גידולים סרטניים. ואולם המאכל האהוב טומן גם סכנות בחובו. חוקרים מהודו מתריעים לאחרונה מפני סכנה אחת שאובחנה עד כה במחקרים שנעשו במכרסמים - עלייה בסיכון לפגיעה במערכת העצבים ולהתפתחות מחלת פרקינסון. החוקרים מאוניברסיטת אסאם בהודו סוקרים בגיליון אפריל של כתב העת Neuroscience Bulletin מחקרים בנושא, וקובעים כי אחד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו