מחיר השוקולד

חוקרים מתריעים על קשר בין שוקולד לפרקינסון

אכילת שוקולד מופרזת בכמות של חבילה ליום מעלה את הסיכון לפרקינסון – כך מזהירים חוקרים מהודו

דן אבן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דן אבן

מעלותיו של השוקולד מתבררות בשנים האחרונות על רקע ממצאי מחקרים המייחסים סגולות רפואיות לשוקולד המריר העשיר בנוגדי חמצון המגנים על תאי הגוף ומסייעים במניעת מחלות לב וכלי דם ואף גידולים סרטניים.

ואולם המאכל האהוב טומן גם סכנות בחובו. חוקרים מהודו מתריעים לאחרונה מפני סכנה אחת שאובחנה עד כה במחקרים שנעשו במכרסמים - עלייה בסיכון לפגיעה במערכת העצבים ולהתפתחות מחלת פרקינסון.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ