טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול פחות בשר, ביצים וחלב ולהציל את העולם מרעב

צריכת מזון מן החי גורמת למחיר סביבתי כבד ומשפיעה גם על אי הביטחון התזונתי העולמי. מחקרים מראים כי אם כלל הקלוריות המופקות מצמחים היו מופנות לצריכה ישירה של בני אדם, במקום של בעלי חיים למאכל, ניתן היה להאכיל בהן מיליארדי בני אדם נוספים

תגובות

רעב המוני הוא מחסור במזון שפוקד אוכלוסייה נרחבת עד לכדי תת-תזונה, מחלות, מגפות ומוות, וכיום הוא אחת העננות השחורות המרחפות מעל עתיד המין האנושי בכדור הארץ. החקלאות המודרנית הצליחה להתמודד עם הביקוש הגובר למזון לאורך המאה ה-20 באמצעות שיפורים טכנולוגיים וניצול מקסימלי של שטחי עיבוד חקלאי, שהובילו את האנושות להישג אדיר של יותר  מהכפלת היצע המזון. למעשה, ייצור המזון העולמי העכשווי יכול היה לספק ביטחון תזונתי נאות (קלורי וחלבוני) לכולם אם המזון היה מחולק באופן שוויוני בין כל תושבי כדור הארץ. כיום,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות