אילו מזונות אוכלים ילדי ארה"ב בבית הספר ואילו ירדו מהתפריט?

דו"ח חדש מראה כי הארוחות בבתי ספר בארה"ב הפכו קטנות ובריאות יותר וכוללות יותר ירקות וקטניות ופחות שימורים, משקאות קלים, נתרן, שומן ולחם לבן

סברינה טברנייז
ניו יורק טיימס
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סברינה טברנייז
ניו יורק טיימס

וושינגטון. ארוחת הצהריים הצנועה בבית הספר, שהיא המרכיב העיקרי בתזונתם של רוב ילדי ארה"ב, נעשתה בריאה יותר. זו המסקנה שהתקבלה בדו"ח פדרלי שהתפרסם בסוף אוגוסט שהראה כי ההרכב התזונתי של ארוחות בית הספר בארה"ב השתפר משמעותית מאז שהסטנדרטים הממשלתיים המחמירים יותר נכנסו לתוקף ב–2012. מראיינים ביקרו בבתי ספר מדגמיים בכל ארה"ב ב–2000, 2006 ו–2014. בין השאר נמצא כי בכ–80% מבתי הספר הוצעו ב–2014 ירק אחד או יותר לעומת 62% ב–2000. ב–78% מבתי הספר הוצעו שני פירות או יותר לעומת 68% ב–2000. בשליש מבתי הספר יש כעת בר סלטים. השאלות הגדולות כמובן הן אם התלמידים אוכלים את מה שמוצע להם, ואם כן, האם זה יסייע בטיפול במגפת השמנת היתר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ