בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

היזהרו מצריכה עודפת של חלבונים

הביקוש למוצרים עשירים בחלבון ואבקות חלבון גדל בקרב צעירים. אולם בכמה מחקרים שנערכו לאחרונה, נמצא קשר בין צריכה עודפת של חלבון לבין עלייה בסיכון ללקות במגוון מחלות

21תגובות
Stefan Pinto

החלבון זוכה במעמד־על בעולם התזונה, ונחשב חיוני כמעט לכל מטרה, החל בבניית שרירים וכלה במניעת עלייה במשקל. ואולם, האם יש להימנע מצריכת יתר גם של דברים טובים? אבקות חלבון בטעמי שוקולד, תות, ועוגיות משמשות להכנת שייקים וכך אפשר לצרוך, ללא מאמץ, כמויות חלבון העולות בהרבה על המלצות התזונאים. משקה חלבון משומר עשוי להכיל חלבון בכמות המשתווה לכמות החלבון ברבע קילו סטייק, וחטיפי חלבון עשויים להכיל יותר חלבון מחביתה בת שלוש ביצים. מומחים ממליצים לנהוג בזהירות. לדבריהם, אבקות ותוספי החלבון, שמקורם במזון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו