בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

העולם מתחמם, והמזון נהרס

העלייה הניכרת בטמפרטורה הממוצעת בכדור הארץ עלולה להשפיע על בטיחות המזון ונגישותו לאוכלוסייה. כיצד?

3תגובות
מזון
תומר אפלבאום

ההתחממות הגלובלית היא עובדה בלתי ניתנת לערעור. הטמפרטורה הממוצעת על פני השטח של כדור הארץ עלתה באופן ניכר בארבעת העשורים האחרונים. פליטות גזי החממה (כגון מתאן ופחמן דו-חמצני), בעיקר כתוצאה מפעילות האדם - למשל תעשיית המזון מן החי והתחבורה - שגדלו בעשרות אחוזים בשנים האחרונות, הן התורמות העיקריות לכך, טוענים רוב מומחי האקלים; ריכוזם הגבוה של גזי החממה באטמוספירה גורם לעלייה משמעותית בטמפרטורה הממוצעת בכדור הארץ. ההתחממות הגלובלית עלולה להשפיע על בטיחות המזון ונגישותו לאוכלוסייה. מדוע? ראשית, בשל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו