בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חוקרים ישראלים גילו תוסף תזונה המסייע למנוע פרקינסון

התוסף, שמופק מבקר, צדפות וסויה, מכיל מולקולה שמשקמת את הגן האחראי ליצירת המחלה. בדומה לוויטמינים, על הגוף לקבלה ממקור חיצוני

37תגובות

חוקרים מאוניברסיטת תל אביב זיהו כי תוסף תזונה מוכר הנמכר בחנויות טבע ובתי מרקחת, ומופק לרוב מבשר בקר, צדפות או סויה, מסייע לעכב ולמנוע התפתחות מחלות ניווניות של המוח כמו פרקינסון, ובראשן המחלה הגנטית דיסאוטונומיה משפחתית. במחקר גילו צוות החוקרים בראשות הד”ר רון בוכנר והפרופ’ גיל אסט שתוסף התזונה, המכונה פוספטידיל סרין, משפר את תפקודם של גנים המעורבים במחלות ניווניות של המוח, ומוכר על ידי מנהל המזון והתרופות האמריקאי כמעכב פגיעה בזיכרון בקרב קשישים. התוסף מכיל מולקולה המוכרת כיום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו