בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחקר

רוצים לרזות? אכלו יותר שומן ופחות פחמימות

בני אדם שממעטים באכילת פחמימות ואוכלים יותר שומנים, אפילו שומן רווי, מצליחים לרזות יותר וסיכוים ללקות בהתקף לב קטן יותר ביחס לבני אדם השומרים על דיאטה דלת שומן – כך מצא מחקר חדש ומקיף. המומחים אומרים כי כעת עולה האפשרות שרשויות הבריאות יידרשו לשנות את המלצותיהן המגבילות את צריכת השומנים ולעודד צריכה מופחתת של מזונות מעובדים

54תגובות

בני אדם שנמנעים מאכילת פחמימות ואוכלים יותר שומנים, אפילו שומן רווי, משילים שומן רב יותר מגופם וסיכוייהם ללקות בבעיות בלב ובכלי דם קטנים יותר משל בני אדם השומרים על דיאטה דלת שומן, כהמלצת הרשויות זה עשרות שנים - כך עולה ממחקר מקיף חדש. מן הסתם לא צפויים הממצאים הללו להיחשב למילה האחרונה בפולמוס החריף והמתמשך בסוגיה אילו מזונות מומלצים ביותר להורדה במשקל ולבריאות בכלל. הדעה שהשומן, ובעיקר שומן רווי, מזיק לבריאות נולדה מהשוואת שיעור התחלואה בקרב אוכלוסיות נרחבות בארה"ב. אולם במחקרים קליניים...




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו