בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחקר: פחות מדי מלח מעלה את הסיכון לתחלואה ותמותה

מחקר חדש ומקיף שמסעיר את עולם הקרדיולוגיה מציין כי ניתן להעלות את צריכת המלח בערך פי שניים מהכמות היומית המומלצת כיום. ממצאיו אף מראים כי צריכת מלח נמוכה מדי קשורה בסיכון גבוה ללחץ דם ולתמותה מאירועי לב - הרבה יותר מאשר צריכה מוגברת

47תגובות

המאמר שפורסם בחודש שעבר בכתב העת New England Journal of Medicine הצליח להוציא משלוותם קרדיולוגים רבים, ובראשם את אנשי איגוד הלב האמריקאי (AHA). המחקר הצביע על כך שהאמריקאים יכולים לאכול בערך פי שניים מכמות המלח היומית המומלצת להם כיום על ידי רשויות הבריאות מבלי שהדבר יפגע בבריאותם. יתרה מכך, ממצאי המחקר אף הראו כי צריכת מלח נמוכה מדי קשורה בסיכון גבוה לתמותה מאירועי לב, מחלות כלי דם ושבץ - הרבה יותר מאשר צריכת מלח בכמויות גדולות מהמומלץ. הביקורות על המחקר ועל האופן שבו בוצע לא איחרו להגיע....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו