בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המחקר שטען ששומן מרזה הוא כפי הנראה לקוי

מאמר שפורסם בניו יורק טיימס ובמדור הבריאות של "הארץ" דיווח כי מחקר חדש גורס שבני אדם שנמנעים מאכילת פחמימות ואוכלים יותר שומנים מרזים יותר וסיכוים לתחלואת לב קטן יותר משל בני אדם השומרים על דיאטה דלת שומן. אך מבדיקת הנתונים ומביקורת של חוקרים בעולם עולה כי מדובר במחקר רצוף פגמים ולקוי, שמשווה בין דיאטה מהסוג הבריא ביותר לדיאטה מהסוג הלא בריא ביותר

55תגובות

מחקר חדש של חוקרים מאוניברסיטת טוליין פורסם לאחרונה בכתב העת Annals of Internal Medicine ודווח בחודש שעבר בכתבה בניו יורק טיימס ובעקבותיה במדור הבריאות של "הארץ". לפי הנאמר בכתבה, המחקר החדש גורס כי בני אדם שנמנעים מאכילת פחמימות ואוכלים יותר שומנים, אפילו שומן רווי, משילים שומן רב יותר מגופם וסיכוים ללקות בבעיות בלב ובכלי דם קטן יותר משל בני אדם השומרים על דיאטה דלת שומן, כהמלצת הרשויות זה עשרות שנים. אז האם מותר כבר לזלול המבורגרים, סטייקים וגבינות ללא הבחנה? לא כל כך מהר. מבדיקה שערכנו,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו