בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחקר נרחב: רוצים יותר חומרים מזינים? צרכו חלב ובשר אורגניים

סקירת מחקרים מקיפה מצאה כי כמויות החומרים המזינים בבשר ובחלב אורגניים – בייחוד אומגה 3 - גדולות משמעותית מאלו הקונבנציונליים. בחלב אורגני נמצאו גם רמות גבוהות יותר של ויטמינים כגון ויטמין E, נוגדי חמצון חזקים וחומצת שומן מזינה במיוחד

44תגובות

כמויות החומרים המזינים בבשר ובחלב אורגניים גדולות משמעותית מאלו שמכילים הבשר והחלב הקונבנציונליים — כך דווח במטא־אנליזה (סקירה שמנתחת מחקרים רבים) חדשה שהתפרסמה בכתב העת The British Journal of Nutrition בחודש שעבר. הדבר נכון במיוחד לחומצות שומן מסוג אומגה 3 — שהיו גבוהות ב־50% בגרסאות האורגניות. כך למשל נמצא כי חצי ליטר חלב אורגני מלא (או מוצרי חלב אחרים כמו חמאה וגבינה המשתווים לכך בכמותם) מספק 16% (39 מ"ג) מהצריכה היומית המומלצת של אומגה 3, לעומת חלב קונבנציונלי שמספק 11% (25 מ"ג). חומצות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו