שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
תמי אדיב
תמי אדיב

ארגון הבריאות העולמי (WHO) הכריז בסוף 2015 שאכילת בשר מעובד מעלה את הסיכון לחלות בסרטן והוא נכלל בקבוצת גורמי הסיכון הגבוהה ביותר (Group 1) למחלות סרטן של הסוכנות הלאומית לחקר הסרטן (IARC), בדומה לחומרים כגון טבק, אסבסט, אלכוהול וסולר. הבשר האדום (בקר) נכלל בקבוצת גורמי הסיכון השנייה (Group 2), ונקבע כי הוא כנראה תורם להתפתחות סרטן.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ