טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מכינים עוגה וטועמים מהבלילה? מחקר מצא שקמח לא אפוי עלול לגרום לזיהום

חוקרים מצאו כי לטעימת בצק או בלילה שמכילים קמח היה קשר מובהק להידבקות בחיידק אי-קולי. מחקרם נעשה בעקבות התפרצות הרעלת מזון ב-24 מדינות בארה"ב ב-2016

6תגובות
הכנת עוגה
תומר אפלבאום

אם אתם בעיצומה של הכנת עוגה - אולי תעדיפו שלא לקרוא את הכתבה הזאת עכשיו, ולהסתכן. אך אם ברצונכם לנהוג בחוכמה ובבטיחות, הזיזו את קערת הערבול והמשיכו לקרוא. טעימת קמח לא מבושל או אפוי, למשל מתוך בלילת עוגה או בצק, עלולה לסכן את בריאותכם, כך עולה ממחקר שפורסם בחודש שעבר בכתב העת New England Journal of Medicine. המחקר מתאר את החקירה שהובילה להסרת מאות מוצרי קמח מהמדפים (כולל תערובות להכנת עוגות) ב-24 מדינות בארה"ב בקיץ 2016. זאת בעקבות הימצאות זן של חיידק אי־קולי בקמח. נמצא כי זן זה (Shiga...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#