בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחקר בארה"ב: חצי מהטוענים שהם אלרגיים למזון אינם כאלה

החוקרים השוו עדויות של נשאלים לתסמינים מוכרים של תגובה אלרגית וקבעו: בעוד 19% דיווחו כי הם סובלים מאלרגיה, רק 10.8% אכן סובלים ממנה. ייתכן וחלקם, אמרו, סובלים מרגישות למזונות מסוימים

12תגובות
צדפות בניו המפשייר. החוקרים מצאו כי האלרגיה למזון הנפוצה ביותר בקרב מבוגרים בארה"ב היא לפירות ים
Robert F. Bukaty/אי־פי

מספר האמריקאים הבוגרים הסבורים שהם סובלים מאלרגיה למזון כלשהו כמעט כפולה ממספר האנשים שבאמת סובלים מכך - כך עולה ממחקר שפורסם ביום שישי האחרון בכתב העת הרפואי Jama Network. אף שהמחקר נערך בארה"ב, מומחים ששוחחו עם העיתון גרדיאן אמרו כי מצב דומה שורר בארצות אחרות. לפי העיתון, החוקרים מצאו כי בעוד שרבים מהסובלים מאלרגיה לא מחזיקים במרשם לתרופה שעשויה להציל את חייהם, אחרים נמנעים מאכילת סוגי מזונות שונים שלא לצורך. המחקר מצביע על כך שכמעט 11% מהמבוגרים בארה"ב סובלים מאלרגיה למזון, כלומר יותר מ–26...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו