מזון אולטרה מעובד קשור לסיכון למוות מוקדם

במחקר חדש נמצא קשר בין צריכת מזון אולטרה מעובד לבין סיכון למוות מוקדם אצל אנשים בני 45 ומעלה

שחר שלוח
שחר שלוח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שחר שלוח
שחר שלוח

הסיכונים הכרוכים באכילה קבועה ומרובה של מזון מעובד מוכרים למדע ולציבור זה זמן רב. מחקר שבוצע בצרפת ופורסם באחרונה שופך אור חדש על השלכותיו של המזון המתועש על הבריאות ותוחלת החיים, הודות להיקפו המרשים בהיבט של מספר המשתתפים – יותר מ-44 אלף בני אדם, ובהיבט של משך הזמן – שבע שנים. בתקופת המחקר נאספו נתונים הקשורים לתזונתם היומיומית של המשתתפים ונבדק אם הם עדיין בין החיים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ