מדענים טוענים שדווקא מזונות בריאים משמינים יותר משחשבנו

מזונות דוגמת ירקות ומוזלי מכילים יותר קלוריות מהמצוין, משום שהשיטה מתעלמת מערך הסיבים. גם לאופן הכנת המזון יש השפעה על הערך הקלורי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ירקות בשוק בשאנגחאי שבסין. עתירי סיבים ולכן מכילים יותר קלוריותצילום: בלומברג

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ