נתניהו גינה את המפגינים בבני ברק: קבוצת שוליים קיצונית, התמונות האלה בלתי נסבלות
ראש הממשלה גיבה את פעילות המשטרה בהפגנות אמש, והבטיח "לנהוג ביד קשה בכל פורע חוק, בכל מקום". בין היתר, המפגינים הציתו אוטובוס לאחר שתקפו את הנהג באבנים ובגז פלפל
ראש הממשלה בנימין נתניהו גיבה היום (שני) את פעילות המשטרה בעקבות ההפגנות האלימות של חרדים אתמול בבני ברק. הוא קרא למפגינים "קבוצת שוליים קיצונית" ואמר כי תמונות האוטובוס השרוף מאמש הן עניין "בלתי נסבל".
"המשטרה לא פועלת ללא רסן, המשטרה פועלת כפי שצריך", אמר נתניהו בביקור במתחם חיסוני קורונה בירושלים. "האזרחים צריכים לשתף פעולה. יש קבוצת שוליים קיצונית, יש שם אנשים שמנסים לייצר פרובוקציות. המשטרה משתלטת על זה ואנחנו ננהג ביד קשה בכל פורע חוק, בכל מקום". הוא הוסיף: "התמונות האלה של אוטובוס שרוף או מלט על רכבת קלה זה בלתי נסבל. וטוב שכל מי שעסק בזה עכשיו כבר בידי המשטרה והוא נחקר, ואני בטוח שהם ימצו איתם את הדין".