שני אחים תושבי נוף הגליל חשודים שרצחו את אמם
דניס ואיגור גרינברג נעצרו לאחר שגופת אמם, גלינה, בת 69, התגלתה ברחוב הסמוך לבית המשפחה. דניס הורשע בעבר בתקיפת אמו. שני האחים מכחישים את החשדות נגדם
שני אחים תושבי נוף הגליל נעצרו היום (שבת) בחשד לרצם אמם, בת 69, לאחר שגופתה נמצאה ברחוב ליד בית המשפחה. האחים, דניס ואיגור גרינברג, בני 36 ו-42, התגוררו עם אמם גלינה ועם אביהם המרותק למיטתו בשל מחלה, ומעצרם הוארך הערב ביומיים. דניס הורשע בעבר בתקיפת אמו.
גופת האם, שעליה סימני חבלה קשים, התגלתה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 100 של המשטרה היום לפנות בוקר. בחקירה התברר כי אחד האחים, איגור, הוא שהזעיק למקום את כוחות ההצלה ביחד עם אחת השכנות. עורכי הדין פתחי פוקרא ועלאא עתאמנה מהסנגוריה הציבורית המייצגים את האחים אמרו כי הם משתפים פעולה עם החוקרים ומכחישים את החשדות נגדם.
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND