אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אפיית מצות שמורות לקראת פסח

תגובות

מצה שמורה היא מצה ברמת כשרות גבוהה מהרגיל, ונועדה בדרך כלל לצורך מַצַּת מִצְוָה. היא נקראת כך, מפני שהיא נשמרה ממגע מים (פרט למי הלישה) משעה שנקצרו החיטים בעבורה, ומפני שבכל שלבי אפייתה הוקדשו הפעולות לשם קיום המצווה.
המנהג הרווח הוא לאכול מצות שמורות בליל הסדר בלבד, ובשאר החג לאכול מצות "רגילות". עם זאת יש שמחמירים ואוכלים מצות שמורות במשך כל החג. בתמונות: נשים מכינות מצות שמורות לפסח במאפייה במושב קוממיות שבדרום, אתמול

גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
אי-אף-פי
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
אי-אף-פי
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן
גיל כהן מגן


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#