קפה מחורבן, אבל בקטע טוב

בערבות של צפון תאילנד מיוצר אחד המשקאות היקרים בעולם – קפה שפוליו סוננו מתוך צואת פילים. פולי הקפה של חברת "קפה שנהב שחור" מתבשלים לאיטם באנזימים שבקיבתו של היונק הענק, יחד עם העשבים והפירות שהוא אכל לפני כן. לאחר 17 שעות במערכת העיכול של הפיל, נשטפים הפולים מתוך הגללים ומיובשים בשמש. קילוגרם אחד של קפה שצלח את קיבתו של הפיל נמכר במחיר של 2,000 דולר במלונות היוקרה של אסיה

אי-אף-פי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי
צילום: אי־אף־פי

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ