בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מדענים הצליחו להפוך ביצה קשה בחזרה לרכה - ומציעים תקווה לחולי סרטן

השיטה שכוללת שימוש במרכיב הקיים בשתן לא צפויה לשמש טבחים רבים אבל לדברי החוקרים תייעל ותוזיל את פיתוחן של תרופות

16תגובות

במחקר שיסקרן את כל מי שנוטה לבשל את הביצים יותר מדי, וטרם הכיר את השיטה לבישול הביצה המושלמת של הסטון בלומנטל, מדענים הצליחו להפוך ביצה מבושלת בחזרה לרכה. במאמר שפורסם השבוע בכתב בעת המדעי ChemBioChem מדענים מאוניברסיטת קליפורניה באירוויין הסבירו כי בישלו את הביצה במים רותחים במשך 20 דקות ואז השתמשו בשתנן, אחד מהמרכיבים המרכזיים בשתן, כדי להפוך את הביצה ללא מבושלת, כך דווח בגרידאן. אולם, החוקרים מקווים כי ההמצאה תשמש לא רק טבחים, שספק אם ירצו להגיש ביצה שטופלה בשתנן, אלא דווקא כימאים וביולוגים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו